keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Uimassa

Nyt kun vihdoin on meilläkin alkanut tulla kunnon kesäilmoja ollaan pari kertaa käyty pilkkujen kanssa yhdessä uimassa. Se on siitä kiva että järvi on sen verran lähellä että Sirrion jaksaa kävellä sinne tai sen jaksaa kantaa ja silti Rohan saa myös sopivasti liikuntaa kun se voi sitten uiskennella ja Sirri voi puuhastella jotain muuta rannalla sen aikaa.

Tai siis, niin minä sen ajattelin. Mutta Sirrionilla oli vähän toiset ajatukset.

Hetken aikaa se kyllä leikki minun kanssa rannalla tai katseli Rohanin uimista...

...mutta aika pian se päätti että Rohanin puuhat näyttää kivemmilta. Rohanin tultua hetkeksi rannalle Sirrion päätti että nyt on hänen vuoro kokeilla.

Ei se sentäs uimaan ole vielä mennyt mutta ei siitä paljoa puutu. Olin kyllä ajatellutkin että se saa omaan tahtiinsa ottaa tuntumaa veteen ja toivottavasti alkaa uida jossain vaiheessa mutta ihan näin nopeaa etenemistä en kyllä ollut ajatellut.

Vaikka pitäisihän se jo tietää ettei Sirrion ole mikään rannalla ruikuttaja :D Onneksi tuo meidän järvi lämpenee aika nopeasti kun se on niin matala ja on ollut niin lämmintä muutenkin ettei Sirrillekään ole tullut kylmä vaikka se onkin tuollainen tirriäinen vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti