keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kaupungilla

Sirrilläkin on ajattelu-ilme

Sipuli kävi tiistaina kaupungilla leikkimässä uusien tuttavuuksien kanssa, shoppailemassa ja eläinlääkäriä moikkaamassa. Ei välttämättä tuossa järjestyksessä.

Eläinlääkärillä pikkupilkku sai paljon silityksiä, tervehti vähän muutamaa koiraa, tappoi pahvisen kahvikupin, maisteli keksiä ja kissanruokaa, todettiin terveeksi, punnittiin n. 14 kiloiseksi ja tietenkin herran luonnetta ja ulkonäköä kehuttiin paljon kuten aina :) Sirrion on niin reipas ja nätti pieni mies, eikä pelkästään minun mielestä.

Eläinkaupassa oli muovisia mallikoiria jotka oli aluksi tosi pelottavia Sirrionista mutta uskaltautui se hetken arvottuaan tekemään niiden kanssa läheisempää tuttavuutta ja totesi ne vaarattomiksi. Outoja tyyppejä, näyttää koirilta mutta seisoo vaan kun patsaat?!? (Ehkä kun ne oli ikäänkuin patsaita?) Sirrion alkaa olla jo niin iso ettei sitä oikein enää uskalla ulkoiluttaa Haurun fleksissä joten pentu osti itselleen samanlaisen talutushihnan kuin Rohanilla on, ainoastaan eri värisen. Roon hihnaa ostettaessa oli vain yksi värivaihtoehto (vihreä) ja niin oli nytkin joten se otettiin, onneksi se oli eri kuin Rohanin (sininen). On kivempi taluttaa useampaa koiraa kun tietää heti mikä hihna on kytköksissä sillä hetkellä tuhmailevaan koiraan :p Ihan ongelmitta Sipuli siirtyi 8 metrisestä fleksistä tuollaiseen mitähän tuo on, 2 metriseen ehkä? hihnaan.

Sirrion kävi myös ihmettelemässä vieraita koiria. Ensimmäinen tuttavuus oli iso dobberi-uros joka oli kiva, dobberin omistaja heitteli sille palloa ja Sirri juoksi mukana ja hauskaa oli. Sitten paikalle tuli muutama ibizanpodenco jotka oli jostain syystä tosi jännittäviä vaikka olivat paljon rauhallisempia ja välinpitämättömämpiä kuin tuo dobberi. Mutta oli nekin sitten ihan ok kun niitä aikamme ihmeteltiin, vähän Sipuli intoutui leikkimäänkin. Sitten meidän oikeastaan pitikin lähteä jo kotiin ja olihan Sipuli jo varsin väsynytkin. On se vielä niin pieni mies kuitenkin.

Ja ihan vaan huvin vuoksi muutama kuva, kun herrat on niin huikaisevan kauniita?
2 kommenttia:

  1. Tutun näköinen ajatteluilme: http://3.bp.blogspot.com/-fcUfgG5Le8s/T9o19F3IzFI/AAAAAAAAAPE/fVdWpXaOzIg/s1600/dalmis3.jpg :D

    VastaaPoista
  2. Ihana :D Dallut on selvästi suuria ajattelijoita ;)

    VastaaPoista