keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Sipulit pysyy pinnalla


Tänään Sirrion ui ensimmäisen kerran. Koska alusta alkaen on ollut ihan selvää että se kyllä ui ennemmin tai myöhemmin (ja todennäköisesti ennemmin) se on edelleen saanut edetä ihan omaan tahtiinsa ilman mitään houkutteluja, lukuunottamatta Rohanin tarjoamaa esimerkkiä. Vasta nyt kun se kävi oma-aloitteisesti uimassa pienen lenksun, otettiin keppi mukaan ja Sipuli haki sitä muutaman kerran. Enpä tiedä onko tuolla mitään merkitystä mutta kun Sirri on niin pieni niin eipähän tule vahingossa painostettua kakaraa tms. Jos se ei olisi ollut luontainen vesipeto, olisin kyllä isompana kantanut sen järveen :p

Harmi kun puhelimesta oli akku melkein loppu niin yllä oleva pätkä on ainoa todisteaineisto pikkumiehen uudesta taidosta. Sipuli ui aika nätisti, vaikkakin vähän haparoivin ottein. Koska se ei yhtään pelkää vettä sen ei kaiketi tarvitse huitoa tassuilla ja yrittää pitää päätä mahdollisimman ylhäällä kuten eräs kikkura. Nyt kun vielä tulisi parempia uinti-säitä.

Vaikuttaa myös siltä, että Sirrion on keksinyt yhden toisenkin uuden asian, nimittäin hätien ulos- tekemisen. Mutta katsotaan, tämä(kin) taito on todella uusi joten ei juhlita vielä.

1 kommentti:

 1. Vaikka onkin tosi lyhyt pätkä, huomaa
  selvästi,että uimarin alku meille on
  kehkeytymässä. Ei pyrski, eikä pärski
  vaan antaa mennä ammattilaisen ottein!
  Niin ihana Sipuli Pisuli - vaikka jäl-
  kimmäisestä lempinimestä taidetaan piakkoin
  luopua!! ;D

  VastaaPoista