torstai 25. kesäkuuta 2015

Taas touhupäiväTänään Sirrion kävi ihmettelemässä Lohjaa ja Hyvinkäätä. Tavanomaisten ihailijoiden lisäksi Sirrion näki mm. suihkulähteitä, ahvenia, erilaisia patsaita, rullalautailijoita, ritilä-portaat, soittimia ja ostoskeskuksen. Reipas pentu, varsinkin Hyvinkäällä tutustuttiin erityisesti asioihin joita tiedän Haurun ja/tai Rohanin jännittävän. Kaikkeen se suhtautui melkolailla evvk asenteella edelleen, metalliritilästä tehdyt portaat oli ne jännimmät. Koska Sirrion kävelee epäröimättä kaikenlaisilla pinnoilla, myös niillä joiden voisi kuvitella olevan epämiellyttäviä, luulisin että portaat oli jännät koska ne oli huomattavan paljon läpinäkyvämmät kuin esim. iso-rakoiset kierreportaat (joita Sirrion ei pelännyt yhtään) tai muut Sirrin aiemmin kohtaamat vastaavat mutta muutaman askelman jälkeen Sirrion totesi että ihan vaan portaat ne on nuokin eikä ne enää olleet kiinnostavat. Vaikkei Sipulia jännitä (ainakaan paljoa) yhtään mikään, hyvä sen on silti niihin tutustua ja nähdä muutakin muailmaa kuin tätä meidän rauhallista maaseutua.

Vihdoin pikkumies alkoi myös ymmärtää jotain kauniin ohittamisen päälle. Tähän asti Sirrionin ohittaminen ei todellakaan ole ottanut sujuakseen sillä etenkin täällä meidän kotikulmilla kukaan ei koskaan pääse Sipulista ohi ilman että sille jäädään lässyttämään jotain ja yleensä koko kohtaamisesta tulee yksi iso härdelli kun ihmiset silittää ja pussailee Sirrin kanssa ja innostavat sitä vaikkei se kyllä yhtään enempää innostamista tarvitsisi... Joten yritä siinä sitten selittää erittäin ihmisrakkaalle koiralapselle että älä kiinnitä niihin ihmisiin huomiota :p Mutta mielelläni silti annan kaikkien halukkaiden Sirriä silittää, ei haittaa yhtään jos se isonakin on yhtä ennakkoluuloton ihmisten suhteen. Nythän Sirri rrrakastaa ihmisiä kokoon, sukupuoleen, ulkonäköön, hajuun ja käytökseen katsomatta. Olen ajatellut että kyllä se oppii ohittamaan isompanakin, sitten kun se on päälle 30 kiloinen ja hyppii ihmisiä kohti kahdella tassulla haukkuen (ilosta tietenkin) niin eiköhän ihmisten suhtautuminen siihen viilene sen verran että päästään treenaamaan sivistynyttä käyttäytymistä rauhassa ;) Mutta nyt tosiaan alettiin jo saamaan ihan onnistuneita ohituksia ja Sipulin päässä selvästi syttyi ajatus siitä, että ihan kaikkia ihmisiä ei käydä pusuttelemassa.

Niistä ihmisistä jotka tulivat tervehtimään Sipulia, eräs nainen kysyi Sirrin virallista nimeä. Sen kuultuaan hän kysyi onko sen lempinimi sitten Stratovarius? :D Ei ihan, mutta hyvä arvaus. Sirrionilla kun onkin ihan kaksi nimikkobiisiä (ainakin). Toinenhan on siis A-han tuotantoa mutta tuo Stratovariuksen kappale on kyllä enempi Sirrin tyylinen.

Sipuli tutustui taas myös herkkuihin, se sai mm. ison palan juustohampurilaista. Sirrin vatsa on yhtä rautainen kuin sen luonne joten pikkumiehen voi antaa rauhassa tutustua roskaruoan saloihin ;) Koska se on fiksu se osaa myös oikeaoppisesti nuolla oman jäätelöpuikkonsa yhtään purematta ja syödä vesimelonia niin että kuoret vaan jää jäljelle. Herneistä Sirrion ei tykännyt että ei se näköjään sittenkään ihan kaikkea syö. Ja fiksuna miehenä se tajuaa nukkua autossa niin jaksaa reissata koko päivän ongelmitta. On se vaan huippu pieni talmantialaisen sipuli ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti