perjantai 24. heinäkuuta 2015

18


Ei mitään mielenkiintoista (taaskaan), ihan vaan tavallinen metsälenkki.

Sipuli eläinlääkärin puntarin mukaan 19.8 kiloa. Sirrion oli ihan oma itsensä, vähän se häselsi ensin ja meinasi peruuttaa alas tutkimuspöydältä mutta sen jälkeen lösähti pöydälle makuulle, hampaiden katsomisesta Sirri ei tykkää mutta muuten se ei välittänyt mitään tutkimuksista eikä piikistä. Sipu ottaa elämän hyvin rennosti silloin kun ei mitään tapahdu. Eläinlääkäri epäili että vaikka se on niin nuori että hampaat voi vielä periaatteessa liikkua, on Sipun purentavika sen verran iso ettei hän usko että sille enää tulee oikeaa purentaa. Sipulla on siis tällä hetkellä ristipurenta, sen verran hampaat on eläneet sitten viime päivityksen tästä aiheesta. Onneksi hampaat asettuu ihan hyvin joten kyseessä on lähinnä kosmeettinen haitta. Ja hampaiden vaihtuminen sekä pään kehitys on vielä ihan kesken joten voihan tässä vielä toivoa että muutoksia parempaan tapahtuisi. Eläinlääkäri katsoi myös eilen Sipulta poistamani punkin puremaa mutta siistiltä näytti ja punkki näyttikin lähtevän kokonaisena.


Koko sinä aikana kun me ollaan tässä asuttu, ei koirissani ole ollut yhtä ainutta punkkia vaikkei me käytetä mitään suojia mutta Sipulipa onnistui sellaisenkin jostain löytämään :p Ja tiedän kyllä mistä, käytiin eilen lenkillä hyvin ryteikköisessä ja vaikeakulkuisessa metsässä jossa me ollaan kyllä muiden koirieni kanssa lenkkeilty ennenkin mutta ei kovin usein. Koska se on tosiaan hyvin vaikeakulkuinen paikka. Parissa pudotuksessa nostin Sipua ja/tai tuin valjaista mutta hienosti ja pelottomasti pikkumies liikkui, eikä mitään merkkiäkään että sen mielestä olisi epämiellyttävää kulkea noin hankalassa paikassa. Kuten myös Roo, hyviä lenkkikavereita nämä pilkut vaikka vähän köntyksiltä Haurun vierellä tuntuvatkin. Mutta ei silti taideta mennä uudestaan kovin usein, jos siellä kerran asuu punkkeja. Yök.

2 kommenttia:

  1. Meidän Felix on (ikävä kyllä ja ehkä omistajien lepsuudesta johtuen) luonnnonlapsi, mutta aina vain ihmettelen kuinka älykkäitä koirat ovat. On ihan uskomatonta kuinka paljon nyansseja ja runnetiloja koira ymmärtää. Ihailen kyllä järjestelmällisyyttäsi ja omistautumista lajille,

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Onhan ne tosi fiksuja otuksia. Sen vuoksi tykkäänkin noita kouluttaa, kun saa tosissaan nähdä mihin kaikkeen ne pystyy.

    VastaaPoista