keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Ei varmasti pitäisi sanoa mutta...

"En oo nuoleskellu karamellifrappen jäänteitä, kuin niin?"

Kuva pennusta istumassa nätisti nurmik- PERHONEN!!

Ergonominen nukkuma-asento

Sirrin kanssa liikkuessani monet ihmiset on vähän udelleet joko se on tuhonnut paljon tavaroita? Ai ei? No kohta se alkaa kuule, sitten on kaikki huonekalut raadeltu. Dalmikset tuhoavat nuorena aina koko talon, odota vaan.

Rohan oli tästä toisaalta varoittava esimerkki, toisaalta taas ei. Olihan se ihan hirveä tuholainen tullessaan mutta toisaalta se oppi todella helposti suuntaamaan energiansa sallitumpiin asioihin ja tuhoaminen loppui siihen. Kuvittelen että saan Sirrionin kasvatettua oikein heti alunalkaen ja tuhoamiselta vältytään mutta toisaalta ensimmäisiä asioita mitä hankin pennun varalle oli kompostikehikkoja... Tällä hetkellä kehikot suojaavat Pisulin yksinollessa varmuuden vuoksi niitä asioita, joita kaikkein vähiten haluan sen rikkovan jos sisustusvimma iskee mutta oikeasti niitä ei ole (vielä?) tarvittu.

Sipulin tihutyöt on rajoittuneet yhden viherkasvin raateluun silloin kun minä istun koneella eikä muut huomionhakukeinot tunnu tepsivän (eikä kyllä oikein tepsi tuokaan mutta yrittäähän voi) ja Rohanin aikoinaan aloittaman koirien patjan satunnaiseen nyppimiseen. Patjan repimisen sinällään ymmärrän koska se on tosiaan jo "korkattu" ja oikeastaan on oudompaa että Sipuli ei ole loppujenlopuksi kovin kiinnostunut siitä. Kasvin raatelu on ärsyttävämpää mutta onneksi Sirri on valinnut uhrikseen aika sitkaan yksilön, tuo on sellainen että sen voi mm. surutta iskeä poikki kun se kasvaa liian pitkäksi joten ehkä se selviää elossa pennustakin. Sirrionia ei kiinnosta sähköjohdot, sohvan rikkominen eikä edes tavaroiden ottaminen tasoilta vaikka nykyään Sipuli jo yltää niille ihan hyvin. Sillä on paljon ja vielä vähän enemmän omia leluja ja hienosti se erottaa koirien tavarat ja minun tavarat.

Hampaiden vaihtuminen ei ole vielä alkanut mutta toistaiseksi vaikuttaa siis ihan hyvältä :)

(Vaihdoin tuon bannerin väliaikaisesti tuollaiseen omaan räpellykseeni kun halusin päivittää sen lauman nykyiseen kokoonpanoon. Hienompi on jo tilattu mutta katsotaan millaiseksi toimitusaika venyy tällä kertaa... :p )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti