maanantai 19. lokakuuta 2015

7 kuukautta
7 kuukautta vanha Sirrion painaa 27,2 eli ihan vähän on tullut lisää painoa kuukauden takaiseen. Säkäkorkeus on n. 60 sentin paikkeilla kotimittailuiden ja Rohaniin vertailun perusteella.

Välillä Sirrion näyttää pienemmälle

Ja välillä Rohan

Oikeasti pojat on tosi saman kokoiset, Sirrillä on vain puolet pienempi pää :D Ja pään ilme muutenkin vielä aika lapsekas. Mutta ehkä siitä vielä jossain vaiheessa kehittyy ihan miehekäs, umpiluupään kasvattaminen vain on ymmärrettävästi aika hidasta hommaa... Ja puuttuuhan Sipulta luonnollisesti näin nuorena muutenkin vielä se loppusilaus joka tekisi siitä oikeasti aikuisen. Tosi nätisti Sirrion on kyllä kasvanut, sillä ei ole minun silmään ollut missään vaiheessa mitään ihan järkkyjä vaiheita, yhdessä välissä se oli vähän takakorkea mutta paljon pahempiakin tapauksia on kyllä tullut nähtyä.

Viikonloppuna Sipuli on menossa dallujen pentunäyttelyyn. Voi olla Sirrin ensimmäinen ja viimeinen edes aavistuksen mätsäreitä oikeampi näyttely, ellei sitten saada tietoomme jotain tuomareita jotka eivät koskaan halua katsoa koirien suuhun :D En siis odota kovin huikaisevaa menestystä mutta ainakin kasvattaja saa tilaisuuden nähdä Sipulin sitten luovutuksen. Toivottavasti Sirrion malttaa edes vähän käyttäytyä siellä ettei paljastu sen elävän meillä ihan pellossa ;) No joo aika usein myös metsässä. Mutta ei se sielläkään käytöstapoja ole varsinaisesti tarvinnut... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti