torstai 11. helmikuuta 2016

Palvelu pelaa

Kamerassa oli vahingossa ihan väärät asetukset mutta ainakin sen ansiosta sai tietää miltä näyttäisi hännätön Rohan :D 

Köydenpätkä oli lelu joka kesti ehjänä alta 2 minuuttia. Sellaista lelua ei ilmeisesti ole tehtykään joka kestäisi Sirrin käsittelyssä mutta tuo on silti jo erityisen huonosti. Silti se oli pojista ihan superkiva lelu joten kaipa se oli hintansa väärti :D 

Meillähän koirat saavat olla pihalla miten haluavat, kaikki kolme osaavat pyytää ulos ja yleensä saavat tahtonsa läpi. Sisälle pääsevät periaatteessa myös aina halutessaan mutta aina se ei suju ihan niin onnistuneesti mitä toivoisin.

Koska Hauru osaa kaiken, osaa Hauru luonnollisesti myös koputtaa ulko-oveen halutessaan sisälle. Ainoa ongelma on etten aina heti kuule sen koputusta jos vaikka Netflix on päällä. Silloin Hauru koputtaa kovempaa ja kovempaa kunnes reagoin, mikä on ihan OK mutta vuosien saatossa ulko-ovesta kyllä huomaa että joku on vähän koputellut... Varsinaista ongelmaa Haurun kanssa ei kuitenkaan ole ollut.

Dallut sen sijaan ei kumpikaan osaa kovin hyvin pyytää sisälle. Rohan joskus vinkuu, minkä pystyy juuri ja juuri kuulemaan sisälle jos on hiljaista, ja Sirrion joskus haukkuu (mitä sentään ei voi olla kuulematta) mutta useimmiten ne vain seisovat surkeina oven takana. Pilkkujen ollessa ulkona puolet keskittymisestä pitää aina olla siinä että yrittää kuunnella niiden askelia kuistilla. Rohanin kanssa tuo on vielä jotenkin toiminut kun se ei viihdy kovin kauaa yksin ulkona mutta Sirrion voi olla pihalla useita tunteja ja koko sen ajan täytyy sitten olla valppaana. Koska vaikka pojilla on mahdollisuus jonkun sorttiseen säänsuojaan on minusta tärkeää että ne pääsevät sisälle aina halutessaan, etenkin huonolla ilmalla.

Ongelma on ollut nyt ankaran ;D pohdinnan kohteena ja lopputuloksena hankin tuohon kuistille maton joka hälyttää kun sen päälle astuu. Matto on tarkoitettu kai kauppojen oven eteen tms. sisäkäyttöön joten saa nähdä kestääkö se tuossa kuistilla ehjänä. Muuten se on ollut aivan täydellinen ratkaisu. Kuulen hälyttimen äänen vaikka katsoisin elokuvaa ja koiria ei ole tarvinnut opettaa käyttämään sitä. Ainoa huono puoli on että steppaillessaan kuistilla ne plinkuttaa kelloa kuin heikkopäiset ja ääni tuossa laitteessa on vähintäänkin riittävä... Eikä tietenkään löydy äänenvoimakkuuden säätöä. Ainakaan ei tarvitse huolehtia ettenkö huomaisi koska joku haluaa sisälle ja pojatkin tuntuu arvostavan äkisti kohonnutta palvelun tasoa kun meikä ryntää ennätysvauhtia avaamaan ovea. En nimittäin ole ihan varma menisikö ensin tärykalvot vai mielenterveys jos mölymattoa ei saa hiljenemään mutta tiedän etten halua ottaa asiasta tarkempaa selkoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti