keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pilkullisia passikuvia

Sirrion on niin... Sirrionin näköinen :D 

En tiedä kumpi on enemmän rotumääritelmän mukainen, varmaan Sirri kuitenkin, mutta minun silmään Rohan on noin miljoona kertaa kauniimpi. Vaikka tässä kuvassa Romppa ei olekaan näteimmillään kun aurinko häikäisee.

Enemmän kuvailin Sirrionia (taas) ja yritin löytää niitä kuvakulmia missä se olisi edustavimmillaan.

Osaa Sirrionkin välillä näyttää ihan sievältä.

Silti minusta edelleen Rohan on kaunis ja Sirrion älykäs. Mutta sehän on vain reilua ettei kumpikaan ole kaikkea :p Ja jos joskus tulee kolmas dalmis niin se on (toivottavasti) sitten tottelevainen.

3 kommenttia:

 1. Sori Sirrion, mutta pakko olla samaa mieltä tästä kauneus puolesta :D Sirrionin pää on jotenkin niin, pyöreä? En tiedä onko se tuo otsapenger ja ehkä matalalle kiinnittyneet, raskaat korvat vai mikä? Tuo eka kuvakulma ei todellakaan ole Sirrionille millään tavalla edustava :D Tuo toinen kuva onkin sitten jo huomattavasti enemmän eduksi!

  Omalla tavallaan nättejä molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla kaikki tuo mitä sanoit :D Sirrillä on jättipallopää ja Romppalla on punainen jättinenä mutta on herrat ainakin persoonallisen näköisiä :)

   (Ja on molemmat omalla tavalla fiksujakin vaikka Sirri vetääkin tässä kategoriassa vähän pidemmän korren, Rohan kun on niin kamalan impulsiivinen.)

   Poista
 2. Kuvaajalle vinkiksi, että ehkä Sirriä ei pidä kuvata ihan suoraan edestä, vaan tuolla lailla pikkuisen sivusta, kuin tuo toinen kuva on otettu ja Roo'ta ei saa kuvata alaviistosta niin, että nenä korostuu - tai ainakaan julkaista sellaisia epäedullisia kuvia ;D
  Kas, eihän valokuvamalleillakaan kaikki kulmat ole edukseen ja niitä sentään pidetään ihmismaailman kauneuden "edustajina" Ihmismallit löytää itse oikeat kuvakulmat, mutta eläinmaailmassa tehtävä taitaa langeta kuvaajalle <3 :)

  VastaaPoista