perjantai 8. huhtikuuta 2016

KekometsäPentuna, ennenkuin tajusin mitä tapahtuu ja ehdin kieltämään, Sirrion löysi muurahaiskeon ja innostui kauheasti pienistä vipeltävistä tyypeistä. Se tunki innoissaan naamansa kekoon ja oli ihan "VAU!! Ketä te ootte?!?" Ymmärrettävää käytöstä pennulta mutta aika ikävästi tehty murkkuja kohtaan. Muurahaiset eivät kuitenkaan ole ihan puolustuskyvyttömiä, sen huomasi Sirrionkin ja veti päänsä vähän äkkiä keosta. Pikkupilkku oppi kertaheitolla ettei murkut tykkää jos niille menee kylään seinän läpi :D Ilmeisesti muisto oli hyvin lähtemätön sillä menimme kävelylle metsään joka on täynnä kekoja eikä kertaakaan tarvinnut pelätä että Sirrion päättää leikkiä Godzillaa murkkukekojen kanssa vaikka se vähän kekoja katselikin.

Oli muutenkin taas niin ilo lenkkeillä fiksujen pilkkujen kanssa, hyvää vastapainoa Sipun huonolle käytökselle maanantaina. Nähtiin muutama meille rääkynyt koira, kissa, jänis sekä hevosia eikä mitään ongelmia jätkillä ymmärtää että muihin elukoihin ei tarvitse kiinnittää huomiota. Eikä tarvitse pelätä että kumpikaan pilkuista häippäisi jonnekin huitsin kuuseen vaikka törmättiin tuoreisiin peuran jälkiin. Nuo innostuu jäljistä tasan sen verran että ne tietävät peurojen jättävän jälkeensä ihania herkkupalleroita jotka kannattaa kerätä parempaan talteen. Lähistöllä olevalla ampumaradalla oli myös jotain häppeninkiä mutta eihän nuo laukauksista välitä oikeastaan ollenkaan, joskus saattavat korkeintaan vähän katsella äänen suuntaan jos oikein lähellä tai muuten kovempaa pamahtaa.

Sirrion on muutenkin viimepäivinä meidän tavallisilla lenkeillä ollut oma fiksu itsensä, luulen että sen aivot alkaa palautua takajalkojen välistä takaisin pääkoppaan :D Se saattaa edelleen vähän kaihoisasti vinkua koirien perään ja olla hetkellisesti hieman hajamielinen mutta aika pientä verrattuna siihen teinihormoonihirviöön mikä meillä asusti viime viikolla. Ajattelinkin että kyseessä oli hetkellinen häiriö koska Sirrion on aina ollut niin fiksu mutta toki sitä vähän pelkäsi että jos se aikookin ryhtyä ihan pitelemättömäksi naistenmieheksi... Onneksi ei ilmeisesti aio. Huomaa Sirrionin käytöksestä että se on pallillinen uros mutta oikeastaan niinhän sen pitääkin olla eikä se mitään haittaa niin kauan kun homma pysyy järkevissä rajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti