sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevätsiivous

Kolmikon kevästsiivous alkoi eilen pesulla. Sirrion täytyy ilmeisesti pestä useammin kuin koiriani keskimäärin kun eihän herran edellisestä pesusta nyt niin kauan ole ja kuitenkin kädet alkoi tulla selkeästi likaisiksi Sirriä silittäessä. Samalla energialla sitä sitten pesee nuo toisetkin pojat.

Haurulla on jo jonkin aikaa ollut selkeästi turhan kuuma etenkin meillä sisällä mutta myös ulkona jos tehdään yhtään mitään. Joudun jokatapauksessa hotspottien ehkäisemiseksi ajelemaan Haurun kesäksi niin sama kai se on helpottaa herran oloa jo nyt vähentämällä karvan määrää. Koska yöt ei kuitenkaan ole vielä kauhean lämpimiä jätin Haulle turkkia sen verran että kylmä ei pitäisi tulla, otetaan sitten kesämmällä ainakin pylly kunnolla lyhyeksi.

Haurun turkin hoitaminen on tosi helppoa ja ihanaa erääseen edesmenneeseen karvamonsteriin verrattuna. Max aina yritti painaa päätä rintaan kiinni kaulaa laitettaessa ja heittäytyä selälleen kun oli selän vuoro yms. mutta Hauru muuttaa asentoaan niin että minulla on aina mahdollisimman esteetön pääsy siihen alueeseen jonka aion käsitellä seuraavaksi. Kuitenkaan Hauru selkeästi ei tykkää turkin laittamisesta joten se kyllä kiittää kun turkki ei tämän pituisena takkuunnu eli kammat voidaan heittää hetkeksi nurkkaan.

Vähän oli mälsää huomata että Hauru on edelleen turhan paksu vaikka sen ruoka-annoksia on selkeästi pienennetty mutta toisaalta ei se ole onneksi lihonut yhtään enempää. Eikä se mikään hälyttävän lihava kuitenkaan ole, vähän vain tuhti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti