torstai 21. huhtikuuta 2016

Sähläystä

Kehitystä on kai vähän tapahtunut koska Sirrion jää paremmin hajulle mutta miinuksena se yrittää välillä syödä sen hajun. Taidetaan siis tosiaan alkaa seuraavaksi harjoittelemaan sitä ilmaisua kuntoon.


Tokossa(kin) on kauhea ärsytys kun Sirrion kyllä tekee parhaansa mutta en itse osaa kertoa sille mitä haluan. Ei voi koiraa syyttää siitä että oma ajoitus on ihan sieltä jostain ja kriteerit muutenkin vähän hakusessa, päinvastoin Sirri ansaitsee isot kehut siitä että se yrittää ymmärtää sekavaa ohjaajaansa. Kun voisikin jotenkin kuivaharjoitella ilman Sirrionia mutta kun ongelma on nimenomaan Sirrionin kanssa niin itsekseni tai noiden vanhempien koirien kanssa harjoittelusta ei liene kauheasti iloa, ei ne toimi samalla tavalla. Kahden viikon päästä onneksi/toivottavasti saadaan vähän uutta näkemystä asioihin kun kevään kurssipätkä alkaa. 


3 kommenttia:

 1. Näyttää tutulta! :D Meille autto tuohon syömisongelmaan ainakin se ilmaisun opettaminen. Meillä kun ilmaisuksi valikoitui maahanmeno niin tein vain niin että kun haisteli hajua niin komensinkin maahan ja palkka vasta sen jälkeen. Aika nopeaa alkoi ketjuttaa ja tarjota maahanmenoa itse :) Ja korkeammille hajuille sitten alkoi tarjota istumista, mikä minusta on ihan hyvä juttu. Mut siis tosi hyvältä näyttää tuo etsiminen, kyllä se tietää mitä se tekee!

  Teiän seuraava ongelma onkin sitten valeilmaisut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa tulipas jollai ihme profiililla kun ei ole omalla koneella enkä hokannu katsoa :D

   Poista
  2. Kiitos :) Kokeilen tuota samaa tyyliä Sirrionillekin, jännä nähdä keksiikö sekin tosiaan valeilmaisut seuraavaksi :D

   Poista