perjantai 13. toukokuuta 2016

Kääpiöt


Kaverin ja hänen kaverin 4kk pennut (sekiksiä ja eri pentueista vaikka suunnilleen saman ikäiset ja saman näköiset ovatkin) kävi meillä kääntymässä. Pilkut olivat jo valmiiksi pihalla (nyt kun on taas lämmin mulla ei ole enää yhtään vapaaehtoista sisäkoiraa 0.o  ) joten käskin herrat maahan siksi aikaa että vieraat pääsee portista sisään. Rohan totteli, Sirrion ei niinkään kun hei leikkikavereita!!! Pentuja ujostutti isot pojat vaikka tosi nätisti nuo pilkut käyttäytyi, edes Sirrion ei nähdäkseni kertaakaan yrittänytkään jyrätä pentuja eikä sen käytökseen tarvinnut puuttua millään tavoin. Ihanaa nähdä että se kykenee taas jonkinlaiseen aivotoimintaan tuollaisessakin tilanteessa, aika korvatonhan se oli mutta selkeästi ollaan menossa parempaan suuntaan :)
Sirrikään ei tosiaan yrityksistä huolimatta saanut innostettua pentuja yhteisleikkiin, vaikka narttupentu olikin vähän tuota urosta kiinnostuneempi, joten pilkut leikki sitten keskenään ja pennut nuhjusi keskenään. Eipä tosin noista pikkuisista oikein olekaan tuossa iässä vielä leikkimään ihan sellaisia leikkejä mistä dallut eniten tykkää eli täysiä ympyrän juoksemista.
On ollut jännä huomata että suurimmaksi osaksi pennut ei aiheuta minussa nykyisin mitään erityisiä reaktioita. Onhan ne toki tavallaan ihan söpöjä, etenkin se joku aika sitten meillä käynyt ihan pikkuinen tollerinpentu, mutta... ovat vaan niin auttamatta väärää rotua. Taidan olla tosissaan koukuttunut noihin pilkkuihin, dallupennut kun on melkolailla ainoat mitkä oikeasti herättää mielenkiinnon ja muut on vaan koiria. Tosin ei dalluistakaan tule varsinaista pentukuumetta, yksi teini-ikäinen luupää pitää siitä huolen varsin tehokkaasti ;) Mutta ehkä sitten parin-kolmen vuoden päästä kun Sirrion on muka aikuinen ja fiksu... Tosin ei taitaisi resurssit riittää kun jo nykyisten kanssa harrastamiseen menee ihan kiitettävästi aikaa ja energiaa eikä kukaan noista ole oletettavasti joutumassa eläkkeelle tai minnekään muuallekaan vielä moniin vuosiin. Voi sitä kuitenkin välillä netin välityksellä "ikkunashoppailla" pikkupilkkuja :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti