tiistai 26. heinäkuuta 2016

Häntä vain unohtui

Sirrion yritti toteuttaa toiveeni yksivärisestä dalmatiankoirasta :D Arvostan ajatusta mutta ei tämä ihan kuitenkaan ole sitä mitä halusin... 
(Mutta onneksi se on vaan mutaa!)


Yhtenä toisena päivänä törmättiin tuntemattomaan mieheen joka halusi moikata poikia. Ei se minua koskaan haittaa jos joku noita haluaa rapsutella (etenkin kun ei täällä tule näitä tyyppejä vastaan ihan joka kulmalla) joten asiaankuuluvien varoitusten jälkeen - ne on innokkaita, pussaa, hyppii, sotkee vaatteet, lähestyminen omalla vastuulla - annoin pojille luvan mennä mukiloimaan tyyppi ;) Mies ihastui eristyisesti Sirrioniin ja lopulta halasi sitä oikein karhuotteella. Olin vähän o.O En ehkä vierasta koiraa menisi kuitenkaan ihan tuolleen... Mutta onni on sosiaaliset koirat jotka ei pikkujutuista hätkähdä.


6 kommenttia:

 1. Siis ei ole totta!! Olen kyllä kuullut, että Sirri harrastaa mutakylpyjä, mutta tämä ei enää ole todellista :D :ooJatuolla tämä herra *kaunistautuja* makaa ihan normi värisenä ilman pesulla käyntiä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dallun turkin hyviä puolia, kun se kuivuu siitä varisee n. 90% kaikesta liasta ilman että tarvii tehdä mitään. Ei ihan puhtaaksi sentään tule pelkästään pihalla lojumalla vaikka siltä näyttääkin :D

   Poista
 2. Voi apua :D

  Mulleki kelpais muuten yksvärinen dalmatialainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olenkin noihin pilkkuihin alkanut tottua niin minusta dallut olisi vaan älyttömän hyvännäköisiä esim. mustana tai sopivan sävyisenä ruskeana :D Ja olisihan siinä sekin hyvä puoli ettei olisi noita väristä johtuvia terveysongelmia ;)

   Poista