keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Rohan 16.07.2010 - 07.12.2016




Voit itkeä hänen lähtöään 
tai iloita hänen elämästään.

Sydämesi voi olla tyhjä, koska et näe häntä enää, 
tai sen voi täyttää rakkaus jonka yhdessä jaoitte.


9 kommenttia:

 1. Voi itku 😳 luinkin instasta eilen ja meinasin kysyä tarkennusta miksi eläinläärille menette ja kylläpä kylmäsi lukea nyt otsikon. Jos haluat kertoa niin mikä Rohanilla oli?

  Otan osaa, ihan hirveää ja väärin näin koiran parhaassa iässä 😔 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohaniltahan leikattiin suolitukos -13. Tukos oli salakavalasti päässyt tosi pahaksi ja suoli lähes kuolioitunut paikoittain ja leikannut lääkäri silloin sanoi että on ihme jos se selviää elossa mutta koska hänkin oli niin ihastunut Rohanin erinomaiseen luonteeseen hän halusi antaa Roolle mahdollisuuden taistella itsensä elävien kirjoihin. No Rohanhan selvisi mutta se ei koskaan oikein parantunut vaan Rohanilla on ollut ongelmia vatsan kanssa siitä lähtien. Nyt tänään sitten siellä näkyi joku iso massa juuri siinä kohdassa mistä se oli pahiten vaurioitunut silloin vuosia sitten. Eläinlääkäri piti kasvainta todennäköisenä mutta ihan täyttä varmuutta ei saada sillä päätin ettei Rohania enää avata, ei sitä kuitenkaan terveeksi saa kun sitä nimenomaista suolenpätkää ei edelleenkään voisi poistaa. Ja kun Rohanilla oli tuohon päälle vielä spondyloosi, atopia sekä nyt ilmeisesti sydämeenkin kehittymässä jotain vikaa niin parasta päästää rakas kivuistaan nyt kun se jaksoi vielä olla iloinen itsensä.

   Kiitos osanotoista, on kyllä tosi kauheeta vaikka olen koko ajan tiedostanut että on melkoinen ihme että se eli näinkin pitkään. Saatiin tavallaan melkein neljä ylimääräistä vuotta yhdessä ja siitä olen tosi onnellinen.

   Poista
  2. Niin joo ja siis se tukoksen vuoksi pahiten vahingoittunut osa oli niin lähellä vatsalaukkua että siksi sitä ei voitu poistaa.

   Poista
  3. Olipa ikävä tilanne ja eipä tuossa muuta vaihtoehtoa tosiaan varmasti ollut. Kunpa sitä itsekin osaisi tehdä sen oikean päätöksen kun sen eteen joutuu... :/

   Poista
 2. Lämpimät osanotot ja voimia suureen suruun! :( <3 Rohanille hyvää taivasmatkaa..<3

  VastaaPoista
 3. Rohanilla oli kuitenkin onnellinen elämä, vaikka se lyhyeksi jäikin.
  Kiitos, Mia, että sen sait aikaan.

  Tuula ja Aapo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille parhaasta mahdollisesta koirasta ❤

   Poista