tiistai 24. tammikuuta 2017

Kumpi voittiKoiruudet sai Rukka Flap merkkiset huomioliivit. Pakko myöntää taas että hieman järkytti tuo hinta kun olen aiemmin hankkinut ihan toimivia ja hyvillä heijastimilla varutettuja liivejä muutamalla eurolla... Mutta Dany on nyt periaatteessa rikkonut heijastinliivit per metsälenkki, lainasin niitä lisää jo naapuristakin sen jälkeen kun se oli hajottanut kaikki minulla kotona olevat yksilöt... no rikki meni ne lainaliivitkin. Ja tuossa on siis ollut useampaa erilaista mallia testissä. En oikein ymmärrä kun ihan samoja reittejähän Dany täällä kulkee kuin muutkin koirani mutta jotenkin se onnistuu aina saamaan liivinsä tarttumaan johonkin puun oksaan tms. ja sitten repimään liivit tavalla tai toisella. Jäällä ja pelloilla liivit on neidillä kestäneet mutta ei me haluta jättää metsälenkkejä pois ohjelmistosta >( Ja ilman mitään väriä noita ei erota talvisesta maastosta välillä vaikka vieressä seisoo joten alasti lenkkeily ei ole vaihtoehto niin siirryttiin sitten kokeilemaan vähän hinnakkaampien tuotteiden setterin kestävyyttä.

Rukan liiveissä on se hyvä puoli ettei siinä ole vatsakappaletta joten sen saa Danylle kiristettyä aika vartalonmyötäiseksi etuosasta (Dany kun on tuollainen silakka niin "normikoirille" mitoitetut tuotteet aina pyrkii repsottamaan jostain) ja nuo kaikki kiinnityshihnat on joustavia joten vaikka liivi tarraisikin johonkin se joustaa eikä hajoa. Kyllä, on jo tullut testattua. Dany on käsittämätön tässä asiassa. Uusi liivi onkin nyt kestänyt jo muutaman päivän ehjänä vaikka ollaan käyty joka päivä metsälenkeillä joten lienee ollut hintansa väärti. Takaosan lärpäke on vähän ärsyttävä kun se ei oikein istu etenkään Danylle vaan lerpattaa menemään (mutta siksi kai tuotteen nimi on Flap), siitä ei kuitenkaan ole ollut irtolenkeillä mitään haittaa, hihnalenkeillä joskus hihna kääntää sen pystyyn selän päälle. Liivit pysyy noilla paikoillaan tosi hyvin vaikka Sirrion ja Dany ei ole ihan sieltä rauhallisimmasta päästä käyttäjiä ja kirkkaat värit on helppo bongata metsässä. Me ei pimeällä juurikaan lenkkeillä niin heijastimia ei olla erityisemmin ehditty testata, sen mitä ollaan niin tuntuu toimivan vaikka heijastavaa pinta-alaa voisi olla kenties olla enemmänkin.

Liivien testailun ohella Dany on nyt päässyt ekoja kertoja mukaan juoksulenkeille. Hienosti neiti toimii tässäkin hommassa, mm. tiesi heti että juostessa mennään eikä pysähdytä haistelemaan tai mitään muutakaan hösäämään. Ainoastaan lintuparvi jota "kohti" juostiin sai Danyn pasmat vähän sekaisin mutta niinhän sitä setterillä kuuluukin. 
3 kommenttia:

 1. Kumpi ja Kampi tappeli - Kumpi voitti! Hahhahhaaa ;)<3<3

  VastaaPoista
 2. Naurahdin hajoaville liiveille. Onneksi tuntuu löytyneen kestävä versio, vaikka hintaa olikin enemmän. Äkkiä vaan tulee halvemmistakin kalliita, jos saa koko ajan ostaa uusia. Ihania vauhtikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, vaikka olisinkin saanut 6 - 10 halppisliiviä yhden tuollaisen hinnalla niin eipä se paljon lohduta jos joka päivälle pitää ostaa omansa. Ja jos hyvin käy ja Dany elää vaikka 10+ vuotta niin siinä sitä olisi liivi poikineen xD
   Kiitos :)

   Poista