sunnuntai 1. tammikuuta 2017

UusivuosiSirrion otti vuoden vaihtumisen hieman rauhallisemmin kuin viimevuonna mutta monta paukahdusta peräkkäin (=eli lähistöllä ammutut padat) sai sen edelleen raivostumaan. Rasittavaa kun on tottunut koiriin jotka ei reagoi mitenkään mutta edelleen parempi kuin että se ihan oikeasti pelkäisi raketteja. Hauru ei tosiaan välittänyt taaskaan mitään.

Pojat on ilmeisesti olleet kilttejä kun molemmat saivat taas paljon lahjoja ja lisäksi minä sain urheilukellon :D Liittyy sillä tavalla koiriin että tuo näyttää sykkeen juoksulenkeillä joka toivottavasti kannustaa minua juoksemaan edes välillä vähän rauhallisemmin. Silloin kun Rohan oli juoksukaverina tuli tehtyä hitaampiakin lenkkejä koska Rohan irti ollessaan juoksenteli kirjaimellisesti ympyröitä ympärilläni ja muuta sellaista ajankulua tai jopa ihan vaan hölkötteli kanssani samaa tahtia. Sirrion sen sijaan pyrkii pitämään tahdin aina itselleen sopivana ja vaikka se toki jää vähän himmailemaan aina välillä (muutenhan en näkisi siitä kuin hännänpään vilahtavan lenkin alkupuolella) niin jätkä ei kyllä juurikaan anna armoa vaan kasvattaa vauhtia heti jos meinaan saavuttaa sitä. Ja meikäläinenhän yrittää epätoivoisesti pysyä perässä :D Ihan älyttömän vaikea muistaa että pitäisi mennä omaa tahtia kun kovaa juokseminen on ihan kivaa. Ei sillä kai muuten olisi väliä mutta Rohanin kanssa juostessa ei koskaan tullut mitään vammautumisia kun taas Sirrionin kanssa jouduin heti alkuun telakalle rasitusvamman vuoksi... keho ei kaiketi oikein arvostanut jatkuvaa ylärajoilla vetämistä xD Että jos nyt yrittäisi vain silloin tällöin mennä Sirrionin johdolla ja muulloin Polar ohjeistaisi tahdin.


1 kommentti:

  1. Ihana tuo valopuu! Taisin jossain kaupassa nähdä vastaavan pari päivää sitten ja pohdin, miksen ollut aiemmin noin hienoa löytänyt - vaikka onhan se oma Prismasta ostettu kirsikkapuukin ihan nätti. Todella hellyttävä kuva muutenkin!
    Vitsi, kun itsestäkin olisi liikkujaksi. Olen aina ollut hieman kateellinen aktiivisille ihmisille.

    VastaaPoista