tiistai 18. huhtikuuta 2017

Ihana vapaus


En muistanut videoida alkuhepulointia vaikka piti niin tässä sitten riehumista siinä vaiheessa kun isoin into alkaa jo olla ohi ja kuumakin tuppaa tuolla jo tulemaan!


Danyn haava parantui hyvää vauhtia edellisen postauksen jälkeen ja neidin rauhassa pitäminen vaikeutui samaa tahtia. Meinasin jo vähän että otan itse tikit pois su-ma aikana että päästään siitäkin pahasta (pääsiäisen takia eläinlääkäriasema oli kiinni, tiedän mitä teen :D ja Dany antaa minun tehdä mitä vain protestoimatta niin ei sinänsä olisi mikään ongelma) mutta jossain tuossa la-su paikkeilla haava menikin yllättäen vähän oudon näköiseksi niin parempi odotella kiltisti tiistaille ja käydä näyttämässä sitä ihan ammattilaiselle. Tänään siis ajeltiin lekurille tarkastamaan tilannetta. Haava näytti kuulemma ihan suht OKlle muuten mutta on vähän auennut toisesta päädystä, ilmeisesti Danyn riekkumisyritysten vuoksi se on vähän päässyt repeämään tai jotain, mutta tikit otettiin kuitenkin pois ja neidillä on lupa elää normaalia elämää. Pidetään vain tuo haavapaita päällä vielä muutaman päivän ja suihkutellaan haavaa kunnes se on kokonaan umpeutunut (ei pitäisi kestää kauaa). Vähän ärsyttävää kun olen ollut tosi varovainen neidin kanssa mutta aika vaikeaahan se on kun tänäänkin kun postimies kävi tuomassa meille paketin pidin neitiä niskavilloista kiinni ja silti se hytkyi ja vetkuili ja riuhtoi kun kiva setä tuli meille kylään!!!! Huoh. Mutta enää ei tarvi siitä välittää :D En tiedä kuka meistä kaikista on iloisin :D

Ennen eläinlääkäriä käytiin Helsingissä asioilla. Danya ei kyllä stressaa mikään, Helsingin keskustan vilinässäkin se oli ihan oma itsensä. Vähän katseli alta kulmain sille rähjääviä koiria ja ihmetteli mielenkiinnolla rakennustyömaan touhuja mutta ei hermostu tai pelästy kyllä mistään :) Sitten kaikki ihmettelykin unohtui kun varis tuli hyppimään nenän eteen... Ihana tyyppi! (vaikka eiköhän se ole jo tullut selväksi)


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun saa taas reuhuta. :) Olen itsekin pohtinut meneväni pennun kanssa Helsinkiin, kun rokotukset on kunnossa. Odotan kauhulla toteutusta. :D Mukavaa, että Danyn hermot kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa, saas nähdä koska nuo vain rauhottuu kun nyt ne vetää rallia ulkona ja sisällä ihan kuin olisivat kaksi viikkoa joutuneet olemaan leikkimättä ;) Mutta sovittiin että kun tikit lähtee niin saavat riehua niin paljon kuin haluavat niin ei kai niitä nyt sitten voi toppuutella :D

   Helsingissä on kyllä helppo löytää pennulle (ja vanhemmallekin koiralle tietty) kaikenlaista ihmeteltävää ilman että tarvitsee edes kävellä kauhean pitkiä matkoja :D Täytyy vaan olla varovainen kun siellä on niin paljon lasia ja muuta roskaa (mutta tietty nekin voi ottaa koulutuksen kannalta, ei ota tulee ainakin tutuksi..). Ja on kiva kun on useampia ravintoloita mihin pääsee koiran kanssa vähintään terassille ja ihan sisäänkin aika hyvin ainakin hyvinkäyttäytyvän koiran kanssa.

   Poista