torstai 4. toukokuuta 2017

Kesäturkit
Sirrion kävi jo heittämässä talviturkin, ei ollut vesi järvessä kylmää kuulemma. Vaikka aika kylmältä kyllä tuntui kun sitä roiskui minun päälle ja Sirrionista jäidenkään keskellä ei ole liian kylmä uida että en ehkä luottaisi sen sanaan. Niin kauan kun kylmässä uimisella ei ole mitään negatiivisia vaikutuksia (vesihäntä, virtsatulehdus, mitä näitä nyt on) niin kai se silti itse tietää onko sille liian kylmä vai ei.

Danykin kävi järvessä kääntymässä mutta ei ainakaan vielä uskaltanut uimaan asti vaikka epäröimättä kahlasi niin syvälle kuin vain pystyi, jalkoja neiti ei vain halunnut irrottaa maasta. Ja vaikka vedessä oli aluksi kiva läträtä niin kun Sirrion lähti uimaan Dany järkyttyi niin että viihtyi sen jälkeen rannalla :D Voi toista, ei siis taida olla ihan dallujen kaltainen luontainen uimamaisteri tämä neiti mutta koska se ei vettä todellakaan inhoa niin eiköhän se siitä innostu kesän myötä.

Hauru heitti pois talviturkin toisella tapaa, nimittäin ihan kirjaimellisesti trimmerin avustuksella. Joistain mudi-ihmisistä mudin turkin ajelu on kai edelleen kauhea pyhäinhäväistys vaikka karvaa se vaan on, se kasvaa takaisin. Haurulla on kuitenkin paljon mukavampi olla ilman tukahduttavaa turkkiaan kun sen pohjavilla on niin ylettömän paksu ja hotspotitkin on pysyneet poissa sen jälkeen kun aloin herran ajelemaan aina keväisin joten on tähän terveydellinenkin syy. Eihän se kieltämättä kaikkein kauneimmillaan ajeltuna ole mutta minkäs teet. Kuvia ehkä ensi kerralla jos kehtaan niitä tuosta paksukaisesta laittaa nyt kun turkkikaan ei ole piilottamassa ylimääräisiä kiloja... Onneksi luulen että tämä sen viimeisin laihis ehkä jopa toimii? Tai sitten se on toiveajattelua. Pitäisi punnita kikkura niin totuus paljastuisi mutta ehkä elelen vielä hetken siinä iloisessa kuvitelmassa että Hau on laihtumaan päin :p 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti