sunnuntai 6. elokuuta 2017

9 vuotta!Haurun synttäreitä vietetään tänävuonna hyvin sateisissa merkeissä joten ei oikein saatu kuvia päivänsankarista. Mutta yhtä komea se on kuin aina ja vihdoin laihdutuskin on onnistunut joten tällä hetkellä herra on jopa normaalimitoissa :D

Näin joskus jo aikoja sitten todella ison pehmolelun koirille jonka sisään oli ommeltu kymmenittäin vinkuleluja. Ajattelin että siinäpä olisi Höyrylle sopiva lelu mutta se oli niin kallis että sovittiin Haurun kanssa että Hau saa sellaisen sitten kun se täyttää pyöreitä. Kun vaikka meillä on hyvinkin kalliita treenileluja yms. erikoistilanteisiin niin tänne kotiin vapaaseen käyttöön tulevista leluista en viitsi ihan mahdottomia maksaa kun ei niistä tiedä ikinä kestääkö ne kuinka kauan. Haurun käytössä lelut yleensä kestää, onhan sillä se sen oma eläintarha kokoelma edelleen hyvissä voimissa ja kasvaa vuosi vuodelta, mutta joskus sekin intoutuu tuhoamaan uudet lelunsa niin että viiden minuutin kuluttua ei ole jäljellä kun kasa pumpulia... No mutta oltiin kaupoissa ja hypistellessäni erilaisia koiranleluja ja etsiskellessäni eläinlajia jota Haurulla ei vielä ole juttelin kauppaseuralle että ensivuonna on kaiketi pakko ostaa se kallis lelu kun tuli luvattua, jos sellaista vaan löytyy enää mistään. Ja sitten näin tämän Little and Bigger CrissCross lelun, juuri sellainen mistä puhuin mutta vain pienempi. Ja huomattavasti halvempi :p Joten se lähti matkaan 9 vuotislahjukseksi. Jos sitä alkuperäistä lelua ei enää valmisteta, mikä on hyvin mahdollista, niin on ainakin vähän samanlainen.
Hauru sai lahjansa jo aikaisin aamulla ja se on ollut tosi suosittu mutta Hauru ei oikein arvostanut kun koetin kuvata herran touhuja. Ei oikein tullut leikeistä mitään ja Hau halusi vain kääntyä poispäin kuvasta. Kun pistin puhelimen pois lelua kyllä tapettiin, vingutettiin potenssiin sata ja muutenkin riepotettiin mutta kameralle ei näköjään haluttu tätä näkyä tallennettavan :D Pitäähän sitä tässä iässä olla jo vähän arvokas ja hillitty... ainakin kameroiden edessä. Muuten sitten Haurussa ei edelleenkään ole mitään kovin hillittyä, Höyrypää se on edelleen :)


4 kommenttia:

 1. Onnittelut Haurulle! Taisi olla mieluinen synttärilahja=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauru kiittää! Oli juuri sellainen lahja mitä Hauru toivoikin :D

   Poista
 2. Synttärionnea Haurulle! Lahja oli selkeästi nappivalinta. :-)

  VastaaPoista