lauantai 16. joulukuuta 2017

Dany 2 vuotta!Dansku on vuoden vanhempi ja... hmmm... no vuoden vanhempi kuitenkin ;D Dany on edelleen aikamoinen kakara vaikka iän puolesta se alkaa jo lähestyä ihan oikeasti aikuista koiraa. Jännä nähdä alkaako Dany tuossa kesän mittaan aikuistumaan vai jääkö neiti tuollaiseksi pentumaiseksi höppänäksi (kumpikaan vaihtoehto ei olisi yhtään huonompi). Synttärisankari sai lahjojakin tietty, HauHau Champion lähetti sopivasti synttäreiksi meille paketin joten Danyllehan se oli varmaan tarkoitettu :D Ja neiti sai myös nipun leluja meiltä oman perheen ihmisiltä. Lelut (sekä pahviloota jossa nuo HauHaun lähettämät lahjukset tuli) ovat jo ehtineet saada kovaa kyytiä mutta sää on toistaiseksi ollut sen verran huono että kuvia Danysta lahjustensa kanssa pitää odottaa siihen että sää selkenisi edes vähän.

2 kommenttia:

  1. Onnea Dany! :) Minä olen ymmärtänyt, että koirat aikuistuvat vasta viisivuotiaina, vaikka fyysinen kasvu loppuukin noin kahteen ikävuoteen, eli ei mikään kiire vielä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä olen ajatellut että kolmevuotiaana koira on aikuinen, tietty riippuu vähän rodusta ja yksilöstäkin mutta keskimäärin tuo on pitänytkin paikkansa mun koirilla.

      Poista