maanantai 18. joulukuuta 2017

Puudeli lentää

"Joko saa mennä leikkimään?"

Isäni osti tuon puudelilelun Danylle koska se on ihan Danyn näköinen, samanlainen pörröpää puikelokuono :D Koska Danylle oli jo kaksi pehmolelua luvassa (eli tuo puudeli ja se edellisessä postauksessa näkynyt roadkill) päätin itse hankkia jotain kestävämpää ja halvempaa (siltä varalta että eivät kuitenkaan kestä) :D Alelaarista löytyi parilla eurolla tuollaisesta aika vahvasta kankaasta tehtyjä leluja joissa ei ole pumpuliakaan sisällä vaan jotain rapisevaa kovahkoa muovia. Se ei niin innosta rikkomaan kun ei saa levitettyä "lumisadetta" pitkin olkkaria.

Oli vieläkin aivan liian pimeää että saisi hyviä kuvia mutta ainakaan ei nyt satanut ja pakko ikuistaa Danyn (ja Sirrioninkin) leikkejä uusilla leluilla nyt kun lelut on vielä ehjiä :D Ei ole kuitenkaan aurinkoa luvassa ihan lähipäivinä eikä noista leluista ikinä tiedä kauanko ne saa elää... Villakoira on ollut Danysta ihan paras lahja ja rapiseva putkilo toiseksi paras. Dany ei ole palloista niin kauhean innostunut joten se lienee vähiten neidin mieleen tosin eipä Dany sillä paljon ole saanut leikkiäkään ja se oli tarkoituskin. Sirrion ei ole mikään lelurohmu normaalisti mutta uudet lelut on uusia ja jos Sirrion haluaa jonkun lelun pitää niin Danylla ei ole siihen nokan kopauttamista. Niinpä ajattelin että ostan Sirrionille pallolelun jolloin sitä tuskin kiinnostaa nuo muut kovin paljoa ja Dany saa leikkiä niillä rauhassa. Juoni toimii täydellisesti :D Onni on ennalta-arvattavat koirat ;)


Danyn lempparileikissä Dansku heittelee itselleen lelua, hyppii lelun päällä ja aina välillä kirmaa pitkin pihaa lelu suussaan, usein hirmuisen ärinän ja murinan säestämänä, ja on siis NIIIIN kivaa! Neiti osaa ainakin viihdyttää itse itseään :D 

Tämä putkilo on kanssa aika kiva vaikka ei niin kiva tokikaan mitä puudeliSamaan aikaan toisaalla: Sirrionin maailmaan ei mahdu muuta kuin uusi pallo :D

Paitsi yllättävänä käänteenä Sirrion onkin hukannut pallonsa ja etsii sitä...

MITÄ?!? Dany on ottanut sen!! Nyt kyllä!!!

Höh ei sittenkään... pettymys... enkä mä tota tylsää putkiloa halua... missähän se pallo sitten voi olla?

JEE PALLO!!! Ei erota enää koskaan rakas :D 

Välillä toki vähän leikitään yhdessäkin mutta vaan sillä pallolla koska Sirrion ei (vielä) halua leikkiä niillä muilla leluilla. Eikä Dany poikkeuksellisesti ole saanut varmaan kertaakaan voittaa lelua itselleen koska Sirrionin Uusi Pallo! Vielä vähän aikaa niin pallo ei enää ole uusi ja Sirrionin pakkomielle hälvenee mutta sitten ne muutkaan lelut ei ole enää uusia eikä tarvitse olla huolissaan että Sirri omisi ne eikä Danylle jää mitään. Koska normaalisti tosiaan Sirrion jakaa lelut tosi hyvin.

Sirrion laittoi vähän vihreää meikkiä juhlan kunniaksi, onneksi se on alkanut jo kulua pois :D

Hassu nätti pörröpäinen kaksivuotias Dany3 kommenttia:

 1. Ihania vauhtikuvia ja ihan mahtava puudeli! :D Selvästi samaa näköä. :D

  VastaaPoista
 2. Oh my, nyt ymmärrän miks näitäkin yleensä trimmataan :D Ei vais, supersymppis permanentti!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Dany on niin huvittavan näköinen pörrönsä kanssa että mun mielestä olisi sääli leikata sen tukka pois :D Pitää kuitenkin todeta että Danylla on hyvin pehmeä turkin laatu mikä tekee sen turkista tosi pörröisen ja muutenkin hankalamman mitä joillain settereillä. Eli ei ne kaikki ole ihan noin "pahoja" vaikka joutuu niitä paremman turkinlaadun omaaviakin siistimään ainakin jos näyttelyissä haluaa käydä.

   Poista