maanantai 5. helmikuuta 2018

Pennuja


Naapurissa (toistaiseksi) asustavat basupennut on jo sen verran isoja että ajattelin viimeinkin viedä pilkut katsomaan niitä. 


Sirrionia on kiinnostanut pentuhajut ihan kauheasti heti niiden syntymästä saakka ja se useimmiten tykkää pennuista melkein yhtä paljon mitä Rohan aikoinaan joten ennustus oli että se tykkää kokonaisesta pentueestakin vaikka aluksi pentujen määrä tulisi sille vähän yllärinä :D Ja oikeassa olin, aluksi sitä jännitti kun pennut oli kaikki tohisemassa siinä jaloissa ja piiritti Sirrionia mutta aika nopeasti Sirri tottui ipanalaumaan ja oli ihan normaalisti. Paitsi leikkimään Sirri ei niiden kanssa vielä intoutunut mutta toisaalta pennut on vielä aika pieniä ja niitäkin alkaa herkästi jännittää jos Sirri liikkuu liian vauhdikkaasti joten ehkä leikkiminen ei muutenkaan vielä oikein onnistuisi. Ehkä vähän myöhemmin. Tai ainakin jos joku noista tulee meille asustamaan siksi aikaa että löytää oikean oman kotinsa saa pentu varmasti Sirristä hyvän leikittäjän ja roolimallin.

Dany jännittää pentuja silloinkin kun niitä on vain yksi joten en uskonut että se suhtautuu kokonaiseen pentueeseen ainakaan yhtään paremmin. Ja niinhän siinä kävikin, vähän se uskaltautui niitä haistelemaan jos pennut eivät liikkuneet (ja pennut olikin tarkoituksella jo aika väsyneitä Sirrionin kanssa touhuttuaan) mutta pääasiassa Dany istui sohvalla koko vierailun ajan ja tuijotteli seiniä ettei vahingossakaan näkisi vilaustakaan pennuista. Ja hoki varmaan mielessään "ei täällä ole pentuja, ei täällä ole pentuja, on ihan turvallista... ei ole pentuja". Voi toista, saas nähdä miten nopeasti Dansku sopeutuu jos saadaan pentuvieras meille kotiin saakka.

Pennut on niin ihania, voisin ottaa kaikkien pentuaikaa inhoavien ihmisten pennut meille vähän kasvamaan :D Voin laittaa vaikka osoitteen niin lähettäkää postitse tänne niitä! Palautan ne sitten joskus kun ne tulee teini-ikään eikä olekaan enää söpöjä hölmöjä palleroita xD2 kommenttia:

  1. Höh! Ja nyt vasta tarjouduit. :D Voisin tosin tuon teinarinkin lähettää sulle lomailemaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, hukattu mahdollisuus :D Mutta yeinejä en nyt välttisti kaipaa kun niitä on tässä riittänyt lähiaikoina ihan omastakin takaa... :D

    VastaaPoista