perjantai 2. maaliskuuta 2018

Vikat pentuilutBasenjipennut on edelleen pitäneet meikän kiireisenä, nelisen ipanaa tuli meille hetkeksi kyläilemään ja yksi pentu jäi pidemmäksi aikaa kunnes sille nyt löytyi oma koti. Luulen että nuo mun koiruudet ovat tyytyväisiä kun viimeinenkin naskalihammas lähti vaikka tosi hienosti nuo pilkulliset on olleet pentujen kanssa. Danykin, vaikka alku oli vähän hankala, tottui pentuihin nopeasti ja rennosti söi niiden kanssa patjalla samaa luuta yms.

Pennut on ihquja mutta nyt ehkä ehtii tekemään vähän muutakin kuin valvomaan kuka nyt repii sohvaa... voisi vaikka vähän yrittää pikatreenata kun Sirrion on menossa näyttelyyn reilu viikon päästä kun dalmisten Open Shown yhteydessä järjestetään lemmikkiluokka. Ei Sirristä taida hyvin käyttäytyvää kehäkettua viikossa tulla mutta jos se vaikka pienen harjoittelun ansiosta ei vetäisi ihan sitä parasta villihevos-impressiotaan :D Vaikka eipä sillä niin väliä, ei tuokaan ole mikään virallinen näyttely ja joskus lemmikkiluokat voi olla... no mielenkiintoisia :p Max osallistui kyseisiin skaboihin joskus ja tuomari kerrankin selitti jotain kuinka Max on paremman näköinen kuin kilpakumppaninsa mutta sijoittuu luokkansa viimeiseksi koska se on ainoana kastroitu = ei voi jatkaa geenejään. En ihan tajunnut logiikkaa kun kyseessä oli lemmikkiluokka mutta samapa tuo. Ei kai sinne voittamaan lähdetä vaan tapaamaan rotutovereita, sukulaisia, kasvattajaa yms. Tosin Sirrionilla on toistaiseksi ollut aika hyvä tuo menestys niin onhan se nyt vähän huono homma jos se ei tällä kertaa tuokaan pokaalia kotiin :P Menee hyvä putki rikki eikä voi enää kehua kuinka Sirrion aina sijoittuu ;)


2 kommenttia:

  1. Blogistasi on saanut sen kuvan, että koirasi ovat taitavia toimimaan sinun kanssasi. Siis uskon vakaasti, että Sirrionin näytelmät menevät mallikkaasti, vaikka et viikossa ehtisikään treenata kummemmin. ;) Pennut tosiaan ovat ihania, mutta voin vain kuvitella, kuinka paljon työtä niissä on, kun niitä on useampi. Mutta hei! Selvisit hengissä. ;)

    VastaaPoista