maanantai 28. toukokuuta 2018

Pulukoira

Eräänä aamuna Dany ei tullut aamupissiltä takaisin sisälle aamupalalle vaikka huusin monta kertaa. Lopulta oli pakko mennä katsomaan että mihin se on oikein jäänyt ja talon takaa neiti sitten löytyi seisomasta jotain.

Pitihän sitä sitten mennä lähempää katsomaan että mitä siellä oikein on. Kun vaan näkisi noiden kasvien läpi...

Kyyhkysenkö sä olet löytänyt?

No sehän se näyttäisi olevan! Taitava setteri! Katseltiin ja kuunneltiin lintua aikamme kunnes ehdotin Danylle että pitäisiköhän hiljalleen pistää puluun vähän vauhtia niin päästäisiin sinne aamupalallekin vielä tällä vuostuhannella... 

Dansku teki työtä käskettyä ;) 

Tosi hienosti se malttoi seisoa, itseasiassa kävin ensin toteamassa että Dany seisoo jotain ja se jokin on fasaania pienempi eli tarvin silmälasit että näen mikä se on. Kävin hakemassa lasit sisältä, totesin että se on kyyhky ja vaikuttaa ihan terveeltä (en halua että Dansku saa mitään kiinni niin jos lintu olisi selvästi haavoittunut tms. en antaisi Danyn pölläyttää sitä lentoon, tervettä pulua se ei saa kiinni) ja sitten vielä kävin viemässä lasit pois ja hakemassa tilalle kameran kun tuli mieleen että kamerassa taitaa jopa olla latausta valmiina eli voisi kuvata setteriä "työssään" kun tilaisuus kerran on :D Ja tää neiti vaan seisoo hievahtamatta kun meikä juoksentelee edes-takas, etsii hyviä kuvakulmia yms. yms. 

Tässä se oli... 

mutta ei ole enää. 

Hetken ihmeteltiin josko se tirppa (tai joku toinen) olisi vielä jossain mutta sitten mentiin sinne aamupalalle ja kylläpä oli tyytyväinen setteri vaikkei varsinaista saalista tullutkaan :D Mutta olishan tuonkin linnun tuosta varmaan ampunut jos olisi halunnut että ehkäpä Danskusta olisi sopiva omistaja ihan oikeankin lintukoiran tehnyt. 1 kommentti: