keskiviikko 19. joulukuuta 2018

KyläilijöitäNezumin kasvattaja-perhe kävi yö-kylässä vanhemmillani, mekin tietenkin oltiin paikalla :D Nessun kanssa oltiin katsomassa telkkaria kun he saapuivat ja Nessu innostui ihan valtavasti jo eteisestä kantautuvista äänistä :D Oli niin ihanaa nähdä ehkä erityisesti perheen poikaa, Nessu viettikin sitten melkein koko loppupäivän pojan kanssa touhuten. Halusi se sentään aina välillä käydä tarkistamassa että mä olen paikalla ja sitten kun alkoi riehuminen väsyttää se koitti tulla mun syliin nukkumaan. Ei se sentään mua ihan täysin hyljännyt ;) Nukkumisesta ei kylläkään meinannut tulla mitään kun aina kun Nessu kuuli pojan äänen sen oli ihan pakko mennä vähän pusuttelemaan... Onneksi yöllä sai sentään nukuttua.

Jätkä poseerasi niin hienosti ja liikkumatta että ilman salamaakin onnistui aika hyvin :D

Aamulla käytiin lenkillä kuten tavallista ja sitten Nessu oli ihan innoissaan menossa takaisin vanhemmilleni kun hei ne Nössyn toiset ihmiset on siellä!! Sitten kun heidän oli aika lähteä katsottiin ikkunasta kuinka he menivät autoon ja ajoivat pois. En ollut ihan varma ymmärtääkö Nezumi kuinka hyvin, se kun on niin pieni ettei yllä ikkunaan eli on vain pari kertaa sattumalta nähnyt sylistä auton tulevan pihaan eikä se näin ollen ole oikein oppinut yhdistämään tätä tilannetta meille tuleviin ihmisiin. Mutta selvästi se kuitenkin ymmärsi että nyt ne lähtee ja oli vähän harmissaan. Ei se vissiin kuitenkaan olisi halunnut muuttaa takaisin Turkuun, ennemmin Nezumi varmaan toivoisi että kasvattajaperhe muuttaisi tänne meille ja asuttaisiin kaikki yhdessä :D

Nessu sai vierailta lahjuksiakin, uusia leluja sekä kravatin ja mirrin :D Jos siis tulee jotain juhlajuttuja on Nössykällä asusteet valmiina :D Kyläilijöiden ollessa paikalla Nezumi ei leluista niin kauheasti välittänyt, eihän siinä nyt ehdi millään leluilla leikkimään, mutta heidän lähdettyä ne on olleet kovassa huudossa ja niitä on riepoteltu sekä Edwinin (vanhempieni koira) että Danyn kanssa. Uudet lelut on aina kivoimpia!

Lopuksi tietenkin kanaisa palkinto onnistuneesta pönöttämisestä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti