lauantai 18. toukokuuta 2019

Voittoputki jatkuu ;)

Kassissa on vielä toinen luu + kaikkea pikkusälää


Tänään vuorossa oli Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys ry:n erikoisnäyttelyn 2019 näyttelytoimikunnan järjestämä mätsäri. Meidän tuomarina ilmeisesti Leea Aaltonen. Nessu pääsi pentuihin ja näyttelypaikalla oli taas innoissaan tervehtimässä kaikkia mutta ei suostunut ottamaan mitään nameja mitä mulla oli niin arvasin että on vaikea saada sitä esiintymään hyvin kehässä :/

On Nezumi kuitenkin ihanan reipas, tervehti kaikkia isojakin koiria (mm. nöffejä) ihan ongelmitta, kohteliaasti sanoi hei ihmisille jotka halusi sitä huomioida (vaikka se ei niin vieraista välitä) eikä sitä koskaan jännitä mikään ympäristössä. Jotkut pennut esim. ihmettelivät tuulessa lepattavia kehänauhoja, koiran muotoon leikattuja sijoituskylttejä yms. mutta ei Nezumia mikään sellainen hetkauta.


Kaikissa poseerauskuvissa mitä ehdin ottaa oli taas silmät kiinni :D Kovin montaa en ehtinyt kun herra nappasi ruusukkeen ja häipyi sitä repimään. Kun Nezumi sen voitti niin saa myös sillä leikkiä, eikös?

Oli tosi lämmin päivä, varsinkin kun ei ole vielä oikein ollut näin lämmintä niin ei ole ehtinyt tottumaan, ja pienet pennut oli vasta pienten aikuisten jälkeen joten jouduttiin odottelemaan aika tovin kuumalla parkkipaikalla. Nessu alkoi jo vähän ennen meidän kehän alkua selvästi olla vähän väsynyt tai sitten vaan tympääntynyt kun oli liian lämmin. Ihan kivasti se kuitenkin esiintyi taas maa-osuuden, ainoa vaan että jouduin seisottaessa vähän pitämään sen häntää itse pystyssä kun herrasta se oli hyvä puolitangossa. Liikkeessä se kyllä kantoi itsensä hienosti :) Pöytä oli ongelmallinen, hampaat sai taas katsoa hienosti mutta muuten ei. Tuomarikin huomasi että tosi hienosti se näyttää hampaat ja on myös heti uudelleen reipas ja innokas kun sen laittaa maahan eli pöytä on se ongelma ja minimies selvästi tarvitsee lisää pöytäharjoittelua. Hän sitten koittikin siinä kopeloida Nessua koko rahan edestä että minimies saa harjoitusta :D Saatiin sininen kuten kuuluukin.

Sinisten kehässä Nessu oli entistä väsyneempi mutta edelleen esiintyi hienosti, joskin aika laiskasti siihen nähden mitä herralta olen tottunut odottamaan. Tultiin kuitenkin neljänneksi, ihan kivaa :) Ja meidän mätsäriseura oli BIS joten saatiin ruokasäkkikin kun Nezumille sopii voittona ollut penturuoka niinkun paljon paremmin mitä aikuiselle Epelille ;)

Ollaan pöytää treenattu paljon kotona mutta ei siitä tunnu olevan mitään iloa :/ Tuttu pöytä ja tuttu ihminen niin ei se vaan ole sama kuin näyttelyissä. Pitäisi saada paljon vieraita harjoitteluavuksi mutta ei meillä ketään vieraita käy :D Ehkä joku näyttelykurssi olisi paikallaan mutta riippuu siitä löytyykö sellaisia sopivana ajankohtana ja sopivaan hintaan. Myönnän että en todellakaan aio maksaa näyttelykurssista samaa mitä esim. tokokursseista :P


Kehä oli laitettu niin ettei siitä oikein saanut hyviä kuvia mutta laitetaan pari äksön shottia tapahtumapaikaltakin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti