keskiviikko 7. elokuuta 2019

Hau 11!

synttärinakki


Haurun syntymästä tuli eilen kuluneeksi 11 vuotta :) Onneksi Hau on "vaan koira" eikä varmaankaan järkyty siitä että sen synttärit jäi aika vähälle huomiolle.

Ensin aamusta tuli koiranruoka-kuorma minkä purkamisessa aina menee aikansa kun kannan säkkejä portilta pihan poikki meille sisälle. Nyt meni vielä normaalia pidempi aika kun ilmeisesti turhan kovakouraisesti käsittelin yhtä säkeistä ja se repesi saumastaan, kaikki nappulat tietty pitkin pihaa... Syytän valmistusvirhettä ;) Mutta kuitenkin piti siinä alkaa sitten lappamaan niitä nappuloita takaisin säkkiin mahdollisimman nopeasti kun mulla oli tietty apumiehiä kantamassa ja nämä apumiehet myös lappasi niitä nappuloita talteen - mahaansa. Onneksi en ollut antanut vielä aamupalaa kun iso osa porukasta yrittää vähän laihduttaa. Tai ainakin olla lihomatta enempää...

*vapaa*


Päivällä sitten Dany varasti huomion karkaamalla taas vaihteeksi. En tiedä mistä/miten mutta juuri tässä mietinkin että se on nyt tosi kauan pysynyt jo kiinni ja siellä missä pitääkin, suorastaan kummallista. Ei olisi pitänyt ajatella! Sain sen lopulta taklattua ja kannettua kotiin (sehän ei lähde kovin kauas, pyörii tuossa naapurien pihoilla, mutta ei anna kiinni saakutin rakki. Kaikki muut Danyn jutut on ihan OK mutta tuo karkailu raivostuttaa ihan suunnattomasti.
PS. Jos haluat halvalla vähän käytetyn mutta melko hyväkuntoisen setterin ja omistat suuren murtovarman betonibunkkerin niin ota yhteyttä ;)
Sitten vielä unohdin kameran päälle siksi aikaa kun puuhastelin pihalla Danyn parissa ja kamerasta loppui akku. Eikä mulla ole edelleenkään toista akkua koska ???? Ja mun muistikortinlukija on ilmeisesti mennyt rikki niin ilman kameraa en saa kuvia koneelle, piti odottaa että akku latautuu. Että sellaista.
Kun mä kirjoitan vaan Danysta ja kamerasta niin Hau kertoo itse vähän omia kuulumisiaan

(On muuten aika hassua miten vaikeaa Haurulle on tuottaa mitään ääntä käskystä, yleensä tulee vain jotain ihme pihinää. Ilman käskyä se kyllä osaa avata ääntänsä varsin mudimaiseen tapaan...)


2 kommenttia:

 1. Kerrankin nauru kuvia Hausta, eikä aina sitä: minä poseeraan, - ilmettä ;)
  Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää ♡♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ikä on alkanut muuttaa Höyrypäätä vähän rennommaksi :D Ei olisi yhtään huonompi juttu ;)

   Poista