lauantai 28. syyskuuta 2019

Nessuvideoita

Nezumi ja Poju sai uuden lelun, videolla ensikohtaaminen :D
(lika lattialla on paloja Nessun repimästä lelusta)

Poju ei ei ole niin kauhean innokas leluilla leikkijä, paitsi tavallista palloa se tykkää noutaa, niin pappa oli sitä mieltä että jos Nessua leikityttää niin voidaan painia eikä leikkiä millään tyhmällä pyörivällä näädällä ;)

Luulin muuten että toi näätä hajoaisi noin nanosekunnissa mutta eipä vaan, se on edelleen ehjänä useamman leikkikerran jälkeen ja toi karvaosakin on edelleen pallossa kiinni vaikka se on vaan sellaisella pikkuruisella muovinarunpätkällä kiinni. Olen hyvin yllättynyt!

Pahoittelen videon laatua taas, toi kuvankäsittelyohjelma on ihan pärsiistä edelleen. Alempi video on suoraan puhelimesta ja sen saa vaikka HDna jos haluaa mutta toi mun kökkö ohjelma ei vissiin tällaisiin hienouksiin kykene.


Tässä sitten taas Nessun pelailua Dog Turbolla.

Halusin päivittää blogia nyt kun on inspiraatio ja tähän samaan piti saada videota Nezumin pelaamisesta joten laitoin sille pelin lattialle vaikka tiesin että se on aika väsynyt eikä välttämättä siksi ihan superinnokas pelaamaan. Sen vuoksi autoinkin sitä sitten enemmän kuin tavallista, yleensä autan vain silloin jos namit jää jumiin (kuten tässäkin käy välillä) koska noi namit on vissiin vähän pieniä tuohon leluun. Mutta chihulle nyt ei mitään hervottomia paloja voi antaa, nuokin on jo isommaksi leikattu kuin mitä yleensä käytän minien kanssa.

Varsinkin vikan namin käytännössä tarjosin sille suoraan kun en halunnut että se tekee kauheasti turhaa työtä kun motivaatio ei muutenkaan ollut ihan huipussaan... mutta näkee tuosta toivottavasti silti että Nezumi on tajunnut tuon pelin idean jo aika hyvin vaikka ei se ole niin kauhean montaa kertaa sitä loppujen lopuksi vielä ehtinyt käyttää. On se ihan fiksu poika. Kohtapuoliin voi varmaan vähän vaikeuttaa tehtävää.


Blogi on nyt varmaan jonkun aikaa hiljaisempi kun meikä on menossa sairaalaan toimenpiteeseen mutta koska kyse ei ole kovin vakavasta asiasta ja julkisella noi jonotusajat on muutenkin välillä aikamoisia niin saa nähdä kauan tässä tuhrautuu :/ Koirat joutuu ekan kerran eläissään hoitoon o.O outoa. Varmaan mä koen sitten kuitenkin meistä eniten eroahdistusta. Mutta palaamme astetta säännöllisempiin postauksiin sitten joskus.

Se on kyllä sanottava että tälleen enempi vähempi sairaslomalaisena noi pikkukoirat on miljoonasti kätevämpiä. Niille voi vaikka ostaa eurolla pyörivän näädän ja se viihdyttää niitä ainakin jonkun aikaa mutta eihän noi isot voi tuollaisellakaan leikkiä, se olisi rikki sekunnissa. Eikä niille voi oikein heitellä palloa olkkarissa tai mitään sellaista mitä noitten pienten kanssa pystyy puuhailemaan. Onhan isoillekin toki olemassa erilaisia väsytyskeinoja, ei sillä, mutta pienten kanssa on silti helpompaa keksiä aina uusia juttuja sitä mukaa kun edellinen idea käy tylsäksi. Sirrionin sentään voi aina viedä metsään juoksemaan mutta Danskua ei voi edes laskea irti pihan ulkopuolella niin se on aika tylsää. Ja meiltä jää kaikki koirajuoksukisatkin kokonaan välistä kun nyt syksyllä ei voi osallistua ja keväällä ei järjestetty kuin yksi kisa mikä ei meille sopinut. Eikä ehkä ensi keväänäkään vielä päästä kisaamaan :( Ihan tylsää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti