sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Se ois talvi

Pikkuruskeat talvitamineissa

Nessu tykkää että huppu on laitettu tälleen naaman ympärille

Y'ffrelle taas se ei käy ollenkaan, se haluaa että huppu on laitettu niin että naamakin on vähän siellä hupun sisällä. Minkä vuoksi huppu usein päätyy vähän peittämään näkökenttää kun eihän se liikku pään mukana ihan täydellisesti mutta ilmeisesti se ei haittaa. Ja Y'ffre osaa kyllä itse korjata tilannetta jos katsoo aiheelliseksi. Tämä tyyli taas ei käy Nessulle ollenkaan, se ei tykkää että huppu haittaa näkyvyyttä.

Tähän kuvaan olen vähän nykinyt Y'ffren huppua taaemmas että naama näkyisi kuvassa mutta se laittaa sen heti tassulla takaisin niinkuin itse tykkää (ja mikäs siinä, saa mun puolesta pitää sitä miten haluaa )

Edelleen tykkään kauheasti tästä Extreme Warmerista ja sellainen tulee Y'ffrellekin jossain vaiheessa. Periaatteessa voisi varmaan jo ostaa koska kai se on varsinaisen kasvunsa jo kasvanut, massaa enää tulee lisää? Eli selän pituus sinänsä ei muutu? 

Näihin Paikka sadetakkeihin taas en ole edelleenkään ihastunut, tätä merkkiä ei meille ainakaan toistaiseksi tule enempää. Toi takaosa ei vaan istu näille järkevästi, nuo läpät lepattaa missä sattuu varsinkin jos tuulee. Moni näistä kuitenkin tykkää että vissiin mun koirat on vaan väärän malliset näihin.

Tuunasin noita niin että laitoin taakse tuollaisen kuminauha"klipsun" mikä pitää läpät vähän aisoissa. Toimii nepparilla eli pidän auki alkulenkistä ja sitten kun kakat on tehty niin voi laittaa kiinni, samoin kuin Hurtan takissakin (missä siis on nepparikiinnitys takana ihan ominaisuutena).

Kokeilin myös laittaa Paikan kiinni ilman tuota kumpparia välissä mutta en saanut sitä toimimaan niin että se ei olisi häirinnyt takaliikkeitä. Joko en tajunnut mihin kohtaan se pitäisi laittaa tai sitten se on vaan se kun eihän tuota takkia ole suunniteltu laitettavaksi kiinni. 

Tämä taas on tarkoitettu pidettäväksi näin enkä ole huomannut että se olisi ongelma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti